Tag Studio snimanje i fotografisanje vaših proslava

Ako planirate proslavu bilo da je svadba, krštenje ili osamnaesti rođendan najvažnije je da sačuvate uspemenu na taj dan kvalitetnim fotografijama i video snimkom.

tag studio photography

Snimanje svadbi, 18-tog, krštenja, i drugih događaja vama bitnih

Radimo za Vas nešto drugačije modernije snimanje Vaših proslava sa najnovijom opremom tako da dobijete pun kvalitet video snimka bez naglih trzaja kao sa starih kamera jer koristimo najnovije stabilizatore za savremene digitalne aparate. Od opreme imamo i dron tako da možemo da upotpunimo video snimak i prelepim kadrovima iz vazduha. Danas kada većina ima led televizore ne pristajte da vam neko snima starim kamerama gde kvalitet snimka je za stare televizore.

Cena snimanja svadbi možete pogledati na našem sajtu kao i sve dodatne informacije o našoj ponudi. Radimo snimanje venčanja u Paraćinu ali i u bližoj okolini kao što je Jagodina, Ćuprija, Despotovac, Svilajnac, Varvarin Ćićevac Krusešavac, Aleksinac ili u Vašem mestu javite nam se i o svemu ćemo se dogovoriti.

Wedding story (kratka forma najzanimljivijih kadrova sa Vašeg venčanja ili rođendana)

Ova forma u poslednjoj godini je dobila dosta na značaju pre svega zbog mogućnosti da ovako kratku formu podelite i na društvenim mrežama ili YouTube kao i činjenica da sa novom opremom je moguće snimati kreativnije kadrove i dobiti bukvalno mali film sa Vašeg venčanja ili sa proslave svog punoletstva.

Pogledajte neke od naših radova na našem youtube kanalu

Fotografisanje svadbi ili punoletstva

Fotografija je nešto što vremenom samo dobija na značaju, zato se trudimo da zabeležimo sve na Vašoj proslavi, da napravimo što više spontanih fotografija koje imaju posebnu draž. Takođe nudimo i izradu sjajnih foto bukova što je jedna od posebnih prednosti jer za Vas izdvojimo posebno vreme da uradimo seriju sjajnih fotografija koje svima budu nešto najlepše i najdraža uspomena na Vaš posebni dan.

Razmislite dobro kom prepuštate poverenje da Vam zabeleži uspomenu nije tako nevažno ipak je to Vaš poseban dan.

Cena fotografa za Vaše venčanje možete pogledati na našem sajtu ali i sve ostale informacije o našoj ponudi.

Fotografisanje radimo najčešće u centralnoj Srbiji (fotografisanje Paraćin, fotografisanje u Jagodini, Ćupriji, Despotovcu, Varvarinu, fotografisanje u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu, Aleksincu ...) ali i u drugim gradovima Srbije kao i specilano za naše ljude koji žive u inostranstvu postoji posebna mogućnost da nas angažujete da radimo fotografisanje u zemlji gde trenutno živite.

Osnovne informacije

  • Naziv: Tag Studio
  • Adresa: Paracin
  • Mesto: 35250 Paracin
  • Broj telefona: 064 133 81 82
  • Email adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Mobilni: 064 133 81 82

Media

Mali oglasi Paraćin