Zbog novonastalih problema oko plasiranja svojih proizvoda poljoprivrednici sa teritorije opštine Paraćin su u velikom problemu jer su pijace zatvorene. Takođe u problemu su i svi korisnici usluga pijace i kupci.

Kako bi bar na neki način ublažili i pomogli kako prodavcima tako i kupcima u potpunosti smo otvorili na našem sajtu kategoriju oglasi gde je moguce pod kategorijom Poljoprivreda postaviti potpuno besplatno svoj oglas (klikni ovde i postavi svoj oglas) tj napisati koji proizvod imate i želite da ga ponudite, napišete nešto o tom proizvodu i najbolje je da napravite i fotografiju (možete i mobilnim telefonom) od proizvoda kog želite da ponudite, ostavite Vaše kontakt podatke i za samo par minuta ponudite svoj proizvod na stotinama posetilaca svakog dana na našem internet sajtu. 

Pronađi proizvod koji ti je potreban

internet pijaca paracin

Takođe za sve kupce verujemo da će u kategoriji Poljoprivreda biti jako pregledno i na lak način mogu da pronađu sve proizvode koje im trebaju u ovim teškim trenucima.

Ukoliko Vam je ova informacija od značaja ili verujete da bi i Vašim prijateljima bilo od interesa da čuju za ovu našu inicijativu pozivamo Vas da podelite ovaj tekst na društvenim mrežama i zajedno pomognemo da što veći broj kupaca ali i prodavaca prevaziđu ove dane.

Postavi svoj oglas

Mali oglasi Paraćin