Šta učimo?

Grafika

Polaznici ovog kursa će se upoznati sa zadivljujućim svetom digitalne transformacije kroz najmodernije programe za grafički dizajn. Kurs podstiče njihovu kreativnost dok koriste računar. Naučiće da rade sa digitalnim fotografijama, da vrše izmene na njima, dodaju nove elemente, promene joj veličinu, menjaju boju i još puno toga.

Video produkcija

Televizija, filmovi, Youtube, websajtovi, video je svuda! Učenici će se na ovom kursu upoznati sa standardima profesionalnih videa, kako da od početka do kraja isplaniraju tok videa, savladaće sve mogućnosti programa za video editovanje i kako da dodaju audio i vizuelne efekte da bi krajnji efekat bio zadivljujuć.

kurs multimedije

Web dizajn

Internet je tako važan deo života svih ljudi ovih dana da nikada nije prerano za učenje web dizajna! U ovom pažljivo isplaniranom kursu vodićemo polaznike kroz kompletan proces kreiranja jednog websajta, od samog dizajna, pisanja teksta, optimizacije i svim ostalim neophodnim elementima.

3D modeliranje i animacija

Vaše dete se oduševljava video igricama? To nije razlog za brigu, to je odlična prilika koja se može iskoristi za unapređenje njihove kreativnosti. Na časovima ovog kursa radićemo 3D modeliranje i naučiti kako da se kreiraju 3D modeli i na koji način ih možemo animirati.

Učenje činimo zabavnim!

Sve je u znaku interakcije, aktivnog uključivanja i učestvovanja na časovima, podsticanja njihovog kritičkog mišljenja, kreativnosti i snalažljivosti. Deci pružamo širu sliku, da bi zadovoljili njihovu prirodnu radoznalost. Tako da, nemojte se začuditi ako Vam se obrati mali IT Leonardo da Vinči.

Za više informacija posetite link: http://smilecode.org/kurs-multimedije-za-decu/?REF=OPV ili pozovite broj 063627987.

Mali oglasi Paraćin