Policija identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povređen, stradao je inventar - stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini.

Dežurni lekar Dragana Blagojević izjavila je novinarima da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledavala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

hitna pomoc kombi2


"Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju", kazala je lekarka.

To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli. Iza njih je ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a u stvari došao je na pregled zbog povrede šake. Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Ćupriji, ispričala je Blagojević.

"Nisam mogla do telefona i da odmah pozovem policiju", dodala je lekarka.

Nezvanično, radi se o dve grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu pre dolaška u Službu hitne pomoći.

Mali oglasi Paraćin