Poštovane dame sugrađani Paraćina i svi ljudi dobre volje, sa velikom radošću objavljujem besplatno predavanje na temu: "Partnerski i intimni odnosi" i promociju knjige "Susret sa samim sobom". Paraćin petak 22.april Hotel Petrus 19:00h.

Predavač i autor knjige dr Svetlana Goga Kostić sertifikovani trener rekonekcije i vodič kroz antistres mentalne treninge, svoju karijeru je posvetila očuvanju fizičkog, mentalnog i emotivnog zdravlja. U svojim knjigama ona otkriva načine kako možete samostalno da se izlečite od depresije, anksioznosti i drugih emotivnih smetnji.

susret sa samim sobom

Do sada je napisala tri knjige, a ovom prilikom promovisaće i svoju četvrtu pod nazivom "Susret sa samim sobom" Autorka otkriva put ka samospoznaji i saznavanju svrhe života. Objašnjava da su uzroci svih problema ustvari potisnuta osećanja koja čuvamo u sebi od rođenja i zbog toga ukazuje na značaj najdubljih emocija u svim sferama života. Jedna od najbitnijih tema ove knjige jesu upravo partnerski i intimni odnosu u kojima najčešće nismo iskreni prema sebi, a time ni prema partneru. Ona objašnjava zašto je važno skupiti hrabrost i zaviriti u sebe kako bi se upoznalo pravo ja.

Čitanjem ove knjige spoznaćete kako da osvetlite i transformišete potisnute emocije. Kontakt osoba Vesna Fenix Milenković 065 8174831

Mali oglasi Paraćin

Domaći gusti sok od breskve, napravljen od najbolj ...
Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve ...
Prodajem NOVU ne koriscenju nadzornu kameru od jed ...