Stipendije holcim 2013Kompanija Holcim Srbija drugu godinu za redom pokreće program pomoći talentovanim i uspešnim studentima sa teritorije Paraćina.

Pre nego što dobiju stipendije, koje će se deliti u septembru, studenti će proći kroz različite krugove selekcije. Holcimove stipendije moći će da dobiju studenti treće godine fakulteta ili stariji sa prosečnom ocenom najmanje 8,5.

Prednost će imati oni koji u svojoj biografiji imaju neke vannastavne aktivnosti i interesovanja i koji dobro vladaju engleskim jezikom. Nakon što se studenti prijave na našem sajtu (www.holcim.rs), ukoliko ispunjavaju sve kriterijume, biće pozvani na razgovor u Holcim. Potom ih očekuju dva kruga selekcije i u septembru ćemo podeliti stipendije. Na ovaj način želimo da pomognemo pre svega talentovanim i uspešnim studentima da što bolje ostvare svoje mogućnosti, odnosno da njihovo materijalno stanje u što manjoj meri utiče na kvalitet daljeg školovanja i postizanje dobrih rezultata.

Takođe, prilikom odabira stipendista, kompanija Holcim Srbija značajnu pažnju obratiće i na mogućnost da nakon završetka studiranja, ti studenti započnu svoju karijeru u popovačkoj fabrici cementa.

Konkurs za stipendije otvoren je 1. jula, a prijave traju do 1. avgusta 2013. godine.


Kontakt
Aleksandar Milošević
Holcim (Srbija) d.o.o.
Menadžer komunikacija     
Tel: +381 35 572 508    
Mob: +381 63 660 863
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mali oglasi Paraćin