Jpolicijaagodinska policija je u ataru sela Lešje kod Paraćina pronašla telo muške osobe.

Uviđaj su izvršili zamenik javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini koji su naložili sudsko medicinsko veštačenje tela.

Policija je saopštila da intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj.

 

izvor blic

 

dopuna 12.04.2013: Identifikovano telo

 

Beživotno telo muškarca, koje je danas pronađeno u ataru sela Lešje kod Paraćina, identifikovano je i utvrđeno da se radi o Dragoljubu Trifunoviću (1960) iz Paraćina, čiji je nestanak policiji prijavljen 19. februara ove godine, saopštila je Policijska uprava Paraćina.

Beživotno telo Dragoljuba Trifunovića, pronađeno je sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela.

U saopštenju se navodi da je, zbog postojanja osnova sumnje da je 11. februara izvršio krivično delo ubistvo, policija lišila slobode B.J. (1977) iz okoline Paraćina i odredila meru zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

 

dopuna 13.04.2013:

Paraćinska policija uhapsila je Bobana Jevtića (35) iz Lešja kod Paraćina, pod sumnjom da je ubio Dragoljuba Trifunovića (53), zvanog Trifke. Zločin se dogodio 11. februara, a nestanak Trifunovića porodica je prijavila 19. februara.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, osumnjičeni je policiju sam odveo do mesta u ataru sela Lešje gde je, nakon ubistva, zakopao Trifunovićevo telo.

- Sudsko-medicinskim veštačenjem, koje su naložili istražni organi, utvrđeno je da se zaista radi o Trifunoviću. Otkrivene su prostrelne rane na glavi i telu - navode u istrazi.

Ubijeni je u Paraćinu poznat kao vlasnik nekadašnje diskoteke i sa njegovim imenom povezivani su različiti "sumnjivi" poslovi, uključujući i zelenašenje. Za njim se, po prijavi člana porodice, od 19. februara tragalo kao za nestalim, ali se po gradu "šuškalo" da je ubijen.

U međuvremenu je potvrđeno i da je olupina automobila, koja je nedavno pronađena u blizini izletišta Sisevac, vlasništvo Trifunovića. Nakon ubistva, koje se dogodilo ispred sela, osumnjičeni je automobilom prevezao i zakopao telo na suprotnom kraju Lešja, a zatim je automobil zaustavio na putu Ćuprija-Resavica i zapalio ga.

izvor novosti

izvor blic

Mali oglasi Paraćin