alias-paracin

I ove godine Paraćn ima ćime da se pohvali u emisiji Ja Imam Talenat koja se emituje nedeljom na I programu RTS-a. Paraćin predstavlja bend Alias (Stefan Trpčevski - gitara/vokal, Vuk Stanojević - klavijature/vokal, Danilo Jelovac – bass, Ilija Milosavljević – saksofon, Miloš Veljković – bubnjevi) sviraju svoje autorske pesme i zvuče odlično.

Alias bend nastupa 3. februara u trećoj polufinalnoj emisiji Ja Imam Talenat, i nastupiće prvi četvrti po redu te večeri. Da bi se bend Alias plasirao u finalu neophodno je da dobije određen broj SMS glasova koji će biti u određenom delu emisije nakon nastupa svih takmičara, tako da pozivamo sve da prate emisiju 03.02.2013 godine i daju svoj glas ovom fenomenalnom bendu.

Da bi Alias bend povečao šanse za ulazak u finalu pored puno SMS glasova bilo bi dobro da dobije i zasluženu promociju, tako da molimo sve koji su u mogućnosti da na bilo način pomogne ovim mladim studentima da se promovišu i da što više ljudi čuje za njih.

Pogledajte njihov I nastup u emisiji Ja Imam Talenat a Vi se potrudite da ne bude i poslednji :).

Mali oglasi Paraćin