google mapmaker volonteri iz Paracina

06 i 07 aprila u Paraćinu se održao seminar mapiranje turističkih potencijala u mapmaker-u za servis google maps. Na ovam seminaru su bili predstavnici preko četrdeset turističkih organizacija iz svih krajeva Srbije.

Ciljevi seminara su bili da se polaznici upoznaju sa servisom map maker koji je namenjen za ucrtavanje i izmenu podataka na servis google maps. Takodje su polaznici upoznati i sa dodatnim mogućnostima za postavljanje fotografije na mapama uz pomoć servisa Panoramio kao i crtanje 3d objekata na mapama sa softverom Google SketchUp. Sve ovo može jako puno da pomogne turističkim radnicima u što boljoj promociji svojih turističkih kapaciteta.

Ljudi iz turističke organizacije Paraćin koji su se potrudili  i koji su uspeli da fenomenalno organizuju ovaj seminar zaista zaslužuju sve pohvale. Seminar su na pravi način iskoristili i da promovišu Paraćin na pravi način što kroz poklona koji su svi polaznici dobili u vidu šolja, majca, razglednica i promo materijala Paraćina i okoline tako i sa proizvodima iz Paraćina kao što su čuvene bombone iz Paraćinke Paraćin i sl.

google solja iz Paracina
paracinka paracin

 

 

Zaista još jednom sve pohvale za organizatore i za trud koju su uložili, kao i za google trenere koju su na pravi način pokušali da prenesu svoje znanje. Sada ostaje da se stečene informacije na pravi način iskoriste u svom okruženju što je sada na polaznicima koji će na ovaj način da opravdaju sve ovo.

Mali oglasi Paraćin