Paraćin, 27. avgust 2011 – Ljubitelji dobrog ritma uživali su sinoć u besplatnom koncertu u centru Paraćina na kome su nastupali Željko Joksimović, Ivan Ivanović i Dejan Petrović u organizaciji opštine Paraćin, Kulturnog centra i kompanije Holcim Srbija.

Čitav koncert trajao je tri sata, a mnogobrojni prisutni iz Paraćina, ali i iz Jagodine i okolnih mesta, imali su priliku da uživaju u najvećim hitovima Željka Joksimovića poput, "Lane”, "Leđa o leđa", "Ljubavi", "Michelle" ... Podrška nije izostala ni tokom cele večeri, jer su prisutni sve vreme pevali sa Željkom Joksimovićem.

- Zadovoljstvo mi je da pevam na mestu gde nisam ranije nastupao. Uživao sam u tome što je publika pevala zajedno sa mnom sve vreme.  Veoma sam zahvalan i organizatorima koncerta, kompaniji Holcim, opštini Paraćin i Kulturnom centru jer su meni i građanima Paraćina omogućili da zajedno uživamo u muzici večeras i da se odlično provedemo - izjavio je Željko Joksimović.

Pre početka  i za vreme koncerta publiku je zabavljao voditelj Ivan Ivanović. Samu završnicu upotpunili su trubači Dejana Petrovića koji su svirali svoje čuvene melodije.

Ovom muzičkom događaju, koji je na poseban način obradovao ljubitelje dobre zabave, prisustvovalo je više hiljada ljudi.

Mali oglasi Paraćin