YI loT Outdoor Camera WiFi sigurnosna kamera

Cena: 9500 RSD
Datum upisa 2021-02-13 19:43:14

Opis šta se oglašava

Prodajem NOVU ne koriscenju nadzornu kameru od jednog od najboljih proizvodjaca kamera YI yitechnology. com

Kompanija YI proizvodi akcione kamere, kamere za automobile sigurnosne kamere i sl.  

Ovo je model YI loT Outdoor Camera sigurnosne kamere i ova kamera je namenjena za spoljasnu upotrebu. Znaci ako zelite da obezbedite dvoriste, kucu poslovni prostor veoma lako i bez da angazujete neku formu da Vam to radi ovo je pravo resenje za Vas jer sve mozete da uradite bukvalno za 10 minuta. Za kameru je bitno samo da ima elektricna energija blizu pozicije gde zelite da je postaviite i da imate WiFi internet jer kameru mozete da povezete na Vas internet i onda preko aplikacije mozete da pratite gde god da se nalazite sta se desava tamo gde je kamera postavljena.

Znaci ceo postupak je jako jednostavan u kameri samo stavite micro sd karticu (koja se ne dobija u ovom kompletu) ukljucite je u struju na vasem telefonu preuzmete aplikaciju Yi IOT ima i za android i za Ios uredjaje napravite nalog na aplikaciji i samo dodate kameru nakon toga skenirate qr kod koji se pojavi na ekranu od aplikacije okretene prema kameri i povezete se na Vas wiFi i kamera pocinje sa radom preko palikacije mozete da pratite sta se live desava ali i da vratite unazad sve ono sto je sacuvano na mem kartici.  

Kamera ima ugradjen i zvucnik pa je odlicno mozete da komunicirate preko ove kamere.

Ovo je potpuno nova ne koriscena kamera samo je otvorena radi slikanja prodajem je jer sam kupio vise komada za sebe ali se ispostavilo da mi ne trebaju bas sve posto pokrivaju jako veliki ugao oko 105 stepeni (tako bar pise na kutiji od kamere nisam testirao ali jeste sirok kadar). Kamera na naravno u potpunosti vodootporna i namenjena za spoljasnu upotrebu i moze da snima u full hd rezoluciju gde je zaista snimak fenomenalan sa svim detaljnima ne moze nista da Vam promakne.

Nemam pisanu garanciju za ovu kameru tako da je prodajem bez garancije ali potpuno nova i 100% ispravnu kameru bez biilo kakvih nedostataka.

Cena ove kamere u nasim radnjama je oko 12000 dinara tako da je ovo zaista i vise nego fer ponuda i poslednja cena

VAZNO ova kamera koristi aplikaciju za smart telefone YI Iot NE aplikaciju YI Home

poslednje tri slike su upravo od kamere koja se prodaje

Saljem postexpresom

Detalji oglašivača

Mesto pojate
Vaš broj telefona 0641338182
Vaše ime dragan

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 1251
Prikazano: 273
Ističe: 2021-10-14 18:43:00

Mali oglasi Paraćin

Domaći gusti sok od breskve, napravljen od najbolj ...
Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve ...