YI Discovery 4k akciona kamera

Cena: 7200 RSD
Datum upisa 2019-09-16 12:37:38

Opis šta se oglašava

AKCIJA SAMO DO KRAJA MESECA > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > . . . . > > > > > > > > > >

Legendarna Xiaomi YI 1080p akciona kamera je konacno u drugoj polovini 2018 godine dobila svog naslednika. Kompanija YI je prekinula sa proizvodnjom cuvene akcione kamere i pustila ovaj novi model pod nazivom YI Discovery


Ovo je nova nekoriscena akciona kamera crne boje.

Kamera koja ima zaista odlične karakteristike i možete pogledati uporedne testove na internetu o njoj. Wifi funkcija koja omogućava snimanje preko Vašeg smart telefona i potpunu kontrolu preko Vašeg mobilnog telefona.

Ova kamera za razliku od svog predhodnika ima displej od 2 inca i u mnogome pomaze kontrolu kamere i nije potrebno da je non stop povezujete sa mobilnim telefonom kao sto je to bio slucaj sa prvom verzijom.

Jos jedna od prednosti je i trajanje baterije koje je kod ove kamere 90 minuta kod prve je bilo oko 50 min.

Kamera moze da snima i u 4k rezoluciji ali u 20 frejma sto nije kao kod nesto jacih modela ovog proizvodjaca ali je zato ova kamera 3 puta jeftinija.

U fullHD rezoluciji moze da snima cak 60 frejma sto je odlicno i za slowmotion ako Vam je potrebno. Kamera moze da radi fotografije od 8 mp i ima nekoliko moda rada fotografisanje snimanje timeleps.

Kamera ima Sony IMX 179 senzor sto samo potvrdjuje kvalitet snimka.

Dimenzije kamere su 66x43 mm i debljine 22mm.

U kompletu se dobija kamerica, baterija, USB kabal i kutija. . . potrebna Vam je micro sd kartica koja se ne dobija u ovom paketu. Ako želite za 2000 dinara imam micro sd od 32 GB koju mogu da Vam posaljem u kompletu.

Za sva pitanja tu sam, pogledajte na youtube ima zaista snimka kao i uporednih analiza ove kamerice. Imam i dosta dodataka nosaca (za ruku, vakum nosaca . . . . ) za ovu kameru pitajte sta Vam je potrebno.

Ukoliko Vas interesuje i vodootporno kuićšte za ovu kameru imam ovo kućište je originalno od kompanije YI i njegova cena je 3600 dinara.

Imam i jacu verziju ove kamere Xiaomi YI 2 koja može da snima u punih 4K .   Imam i 4k+ akcionu kameru koji je top ponuda od ovog proizvodjaca. pogledaj sve moje oglase

Važno garacnija ne postoji, YI brend nema zvaničnog zastupnika za Srbiju kao niti ovlascenog
servisera.

Detalji oglašivača

Mesto Vitosevac
Vaš broj telefona 0641338182
Vaše ime dragan

Pojedinosti oglasa

ID oglasa: 839
Prikazano: 504
Ističe: 2019-11-15 13:37:00

Mali oglasi Paraćin

Prodajem lovačku kameru fotoklopku odlična za sve ...
Prodajem NOVU ne koriscenju nadzornu kameru od jed ...
Potrebne radnice za branje malina. Iskustvo je pož ...
Domaći gusti sok od breskve, napravljen od najbolj ...
Poliranje farova, 1500 dinara za oba fara. Marko V ...